INFO - Nyheder

Ladywalk 2018

Den 30. april var sidste frist for forhåndstilmelding til årets Ladywalk. Ved fristens udløb var der for de 12 startsteder tilsammen tilmeldt godt 40.000 kvinder, og heraf har 1.300 valgt Haderslev som startsted. Fodslaw Haderslev har tilmeldt et hold på 133 kvinder.

Nåede du ikke at blive for- håndstilmeldt,  er der ingen grund til at fortvivle, for der er mulighed for at tilmelde sig på selve dagen - blot er prisen her 175 kr. mod 140 kr ved forhåndstilmelding. Sidste år var der mange, som gjorde brug af denne mulighed.

Læs mere om Ladywalk på www.ladywalk.dk

Stafet for Livet 2018

Lørdag den 8. og søndag den 9. september danner Damparken igen rammer for 24-timers eventen "Stafet for Livet", og igen er Fodslaw Haderslev tilmeldt som hold.

Som de foregående år er vi klar til at opstille vores store telt på ruten, hvor der kan hviles, spises, snakkes og hygges. I cafeen kan du til de populære Fodsalw-priser købe drikkevarer, grill-pølser samt kaffe og kage. Søndag morgen er der mulighed for morgenkaffe med rundstykker, og vi slutter søndag middag med en grill-pølse ved et fællesarrangement som afslutning på det hele.

Vi er jo vant til stor opbakning til forskellige arrangementer, så vi håber, at vi igen kan stille med et stort hold. Du er meget velkommen til at invitere familie og naboer samt venner og bekendte med på holdet, for her er medlemskab af foreningen ingen betingelse.

Ud over at få en god oplevelse - for det er en stor oplevelse at være sammen med så mange mennesker i et helt døgn - er du med til at støtte en god sag.

 Du kan læse mere om arrangementet på

www.stafetforlivet.dk

 

Vi ses i Damparken

Cool

Generalforsamling 2018

Årets generalforsamling blev afholdt i kantinen på Sct. Severin Skole i Haderslev lørdag den 27. januar i dagtimerne.

Af beretningen fremgik, at foreningen ved årsskiftet omfattede i alt 282 medlemmer, hvilket er 9 flere end sidste år. Bag tallene ligger en ret stor udskiftning, idet vi i 2017 har mistet 31 medlemmer, men samtidig budt 40 nye velkommen.

Set på landsplan er den beskedne fremgang dog ret flot, idet tendensen er vigende tilgang. Med de 282 medlemmer er Fodslaw Haderslev nu den 3. største ud af 41 lokalafdelinger.

Der blev givet en bred orientering om årets ret så omfattende medlemsaktiviteter. Formanden gav udtryk for stor tilfredshed og glæde over den store opbakning til såvel de ugentlige vandreture som til de særlige arrangementer.

Der skete en enkelt udskiftning i bestyrelsen, idet Ilse Buch-Petersen efter flere år i bestyrelsen ønskede sig fritaget. I stedet blev valgt Karin Fuglsang.

Der skete ingen ændringer i konstitueringen, så Helge Tobiasen fortsætter som formand og Lars Thygesen som kasserer.

I alt 85 medlemmer havde tilmeldt sig det efterfølgende traktement, hvor der blev trakteret med smørrebrød afsluttende med kaffe og småkager.

 Cool 

 Medlemsaktiviteter

Er du interesseret i vore aktiviteter kan du her til venstre under menupunktet Kvartalsprogrammer se, hvor de to ugentlige træningsture foregår og vejbeskrivelse hertil. Under Arrangementer er de særlige arrangementer nærmere omtalt.

Nye i Fodslaw sammenhæng, er meget velkomne til at gå med nogle gange for at se, om det at vandre med Fodslaw nu også er sagen.

 

På bestyrelsens vegne

 Helge Tobiasen

Cool

”Nej til Papir”

 Er du indstillet på at droppe papirudgaven af kvartalsprogram- merne for selv at hente dem på hjemmeside, kan du framelde dig ved at sende en mail til email@fodslaw-haderslev.dk med en melding herom.

 Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Cool

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.03 | 14:45

Hej.Mange tak for gode ture med Fodslaw.Vh Agnes og Erik

...
24.09 | 19:44

Tak for en dejlig tur i dag ! 21 km blev det til for mit vedkommende, men pga alle bakkerne har jeg nu meget ondt i fødderne
God kaffe og lækker kage !

...
21.08 | 14:11

dejligt med de gode fotos fra hyggelige trave ture

...
07.08 | 21:45

Hej Karen
Næste Hertug Hans Vandring er den 18. marts 2017 fra Haderslev Produktionskole, hvor I er meget velkomne. Mange hilsner Helge

...
Du kan lide denne side