INFO - Nyheder

Tak for deltagelsen i Ladywalk 2019 i Haderslev

I alt 1.905 glade kvinder havde den 27. maj valgt Haderslev som startsted for deltagelse i årets Ladywalk. Vejret var koldt og blæsende, og bestemt ikke det, vi havde ønsket os, men trods det var humøret på pladsen i top.

I løbet af eftermiddagen blev vi underholdt med musik, dans og sang af de dygtige elever fra Hoptrup Efterskole, Efterskolen for scenekunst i Danmark.

Årets pokaler til de 3 største hold blev uddelt til Inner Wheel med 42, Opstrammeren med 49 og Fodslaw Haderslev med 100 deltagere.

Den unge Helene Baagland fra Psykiatrifondens projekt "Sig det højt - stop angsten", som Ladywalk støtter, holdt en flot åbningstale.

I det kolde vejr var det virkelig nødvendigt med en opvarmning, men det sørgede Britt Sooss Fra Pulz Fitness som sædvanlig for på bedste vis, så med hendes program og musik var det glade og forventningsfulde kvinder, der blev sendt ud på ruterne.

Inden for det nærmeste lægger vi en billedserie ud her på hjemmesiden. Har du evt. billeder fra dagen, som du kunne tænke dig at dele med os, hører vi gerne fra dig.

Alle som har lyst til at få en erindring fra dagens vandretur, kan downloade et diplom fra hjemmesiden www.ladywalk.dk. Det er også her, du kan se vindernumre fra rygposens pjeceomslag. Vindere af Sundhedsbussens konkurrence får direkte besked via telefon eller SMS.

En stor tak til alle jer, der ved jeres deltagelse, har medvirket til at støtte sygdomsramte kvinder via Psykiatrifonden og Hjerteforening.

 Tak for denne gang og på gensyn den 25. maj 2020.

Med venlig hilsen

på arrangørernes vegne

 Helge Tobiasen

 Fodslaw Haderslev

Cool

 

Nyhedsbrev - maj 2019

 

Se brevet i PDF format

her

 

Cool

Bemærkning:

Nyhedsbrevene udsendes til alle vore medlemmer via email.

Hvis du ikke modtager dem, kan det skyldes, at vi enten ikke har din mailadresse eller at den er forkert registreret i systemet.

Ønsker du fremover vore nyhedsbreve tilsendt pr. mail kan du sende mail-adresen til fodslawhaderslev@gmail.com

Har du ikke selv en PC, kan du fortsat få både programmer og nyhedsbreve fra os i papirform i en kuvert, blot du giver os en besked herom til formanden på mobil 25 83 08 23.

 

Cool

Ny persondataforordning

Som sikkert bekendt gælder der fra den 25. maj 2018 en ny persondataforordning til sikring af følsomme persondata, og som forrening er Fodslaw Haderslev også omfattet af denne forordning.

Under menu-punktet "Om foreningen" kan du se, hvordan vi behandler og beskytter medlemmernes persondata.

På bestyrelsensens vegne

Helge Tobiasen

Cool

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.05 | 07:56

Hjertelig tillykke med fødselsdagen hr. formand. Vi glæder os alle til Lady Walk i aften 🇩🇰👍🏻

...
12.01 | 10:14

Jeg vil gerne deltage i generalforsamling

...
20.08 | 18:57

Ja

...
03.07 | 19:29

Tusind tak til alle 106 deltagere og de arrangerende fra bestyrelsen for en rigtig dejlig tur til Årø i dag og rigtig god sommer til alle.
Hilsen Maja Jessen

...
Du kan lide denne side