INFO - Nyheder

Sommerpause

De i alt 106 deltagere ved årets madpakketur til Årø fik en rigtig god dag ud af det i det flotte sommervejr, og det samme gjaldt de 35, som deltog i aftenturen Dammen rundt med kaffe i Dyrehaven. Hermed er der dømt 3 ugers sommerpause.

Programmet for næste kvartal blev uddelt til deltagere ved sommer-afslutningerne og er på vej ud til øvrige, og som det kan ses af programmet starter vi op igen tirsdag den 31. juli og torsdag den 2. august. Programmet kan som altid ses her på hjemmesiden.

Vi ønsker alle en god sommer!

på bestyrelsens vegne

Helge Tobiasen

Cool

1.486 deltog i Ladywalk 2018 i Haderslev

Præcis samme antal glade kvinder som sidste år deltog i årets Ladywalk i Haderslev, og det glædede os, at der var mange gengangere, for vores mål er, at den sidste mandag i maj skal være en festdag for kvinder som glæder sig over at vandre sammen med andre glade kvinder.

I det gode sommervejr kom mange i god tid og slog sig ned på græsarealerne omkring den lille sø, og der var i år mulighed for at besøge Sundhedsbussen for at blive tjekket.

Formanden for Fodslaw Haderslev bød på arrangørernes vegne kvinderne velkommen til Haderslev, hvorefter åbningstalen blev holdt af Tove Aalund Larsen, lokalformand for Hjerteforeningen.

Årets pokaler til de 3 største hold blev uddelt til Fodslaw Vejle med 46, Opstrammeren med 48 og Fodslaw Haderslev med 133 deltagere.

Som de foregående år sørgede Britt Soos fra Pulz Fitness for at leddene blev varmet op inden turen, og hendes musik og program var med til at give en god og festlig start på turen.

En stor tak til alle, der var med til at gøre dagen til en festdag og samtidig medvirkede til at støtte sygdomsramte kvinder via Hjerteforeningen og Endometriose Foreningen - det kan da kun give en god fornemmelse.

 Tak for denne gang og på gensyn den 27. maj 2019

Med venlig hilsen

på arrangørernes vegne

Helge Tobiasen

Cool

Ny persondataforordning

Som sikkert bekendt gælder der fra den 25. maj 2018 en ny persondataforordning til sikring af følsomme persondata, og som forrening er Fodslaw Haderslev også omfattet af denne forordning.

Under menu-punktet "Om foreningen" kan du se, hvordan vi behandler og beskytter medlemmernes persondata.

På bestyrelsensens vegne

Helge Tobiasen

Cool

 

Stafet for Livet 2018

Lørdag den 8. og søndag den 9. september danner Damparken igen rammer for 24-timers eventen "Stafet for Livet", og igen er Fodslaw Haderslev tilmeldt som hold.

Som de foregående år er vi klar til at opstille vores store telt på ruten, hvor der kan hviles, spises, snakkes og hygges. I cafeen kan du til de populære Fodsalw-priser købe drikkevarer, grill-pølser samt kaffe og kage. Søndag morgen er der mulighed for morgenkaffe med rundstykker, og vi slutter søndag middag med en grill-pølse ved et fællesarrangement som afslutning på det hele.

Vi er jo vant til stor opbakning til forskellige arrangementer, så vi håber, at vi igen kan stille med et stort hold. Du er meget velkommen til at invitere familie og naboer samt venner og bekendte med på holdet, for her er medlemskab af foreningen ingen betingelse.

Ud over at få en god oplevelse - for det er en stor oplevelse at være sammen med så mange mennesker i et helt døgn - er du med til at støtte en god sag.

 Du kan læse mere om arrangementet på

www.stafetforlivet.dk

 

Vi ses i Damparken

Cool

Generalforsamling 2018

Årets generalforsamling blev afholdt i kantinen på Sct. Severin Skole i Haderslev lørdag den 27. januar i dagtimerne.

Af beretningen fremgik, at foreningen ved årsskiftet omfattede i alt 282 medlemmer, hvilket er 9 flere end sidste år. Bag tallene ligger en ret stor udskiftning, idet vi i 2017 har mistet 31 medlemmer, men samtidig budt 40 nye velkommen.

Set på landsplan er den beskedne fremgang dog ret flot, idet tendensen er vigende tilgang. Med de 282 medlemmer er Fodslaw Haderslev nu den 3. største ud af 41 lokalafdelinger.

Der blev givet en bred orientering om årets ret så omfattende medlemsaktiviteter. Formanden gav udtryk for stor tilfredshed og glæde over den store opbakning til såvel de ugentlige vandreture som til de særlige arrangementer.

Der skete en enkelt udskiftning i bestyrelsen, idet Ilse Buch-Petersen efter flere år i bestyrelsen ønskede sig fritaget. I stedet blev valgt Karin Fuglsang.

Der skete ingen ændringer i konstitueringen, så Helge Tobiasen fortsætter som formand og Lars Thygesen som kasserer.

I alt 85 medlemmer havde tilmeldt sig det efterfølgende traktement, hvor der blev trakteret med smørrebrød afsluttende med kaffe og småkager.

 Cool 

 Medlemsaktiviteter

Er du interesseret i vore aktiviteter kan du her til venstre under menupunktet Kvartalsprogrammer se, hvor de to ugentlige træningsture foregår og vejbeskrivelse hertil. Under Arrangementer er de særlige arrangementer nærmere omtalt.

Nye i Fodslaw sammenhæng, er meget velkomne til at gå med nogle gange for at se, om det at vandre med Fodslaw nu også er sagen.

 

På bestyrelsens vegne

 Helge Tobiasen

Cool

”Nej til Papir”

 Er du indstillet på at droppe papirudgaven af kvartalsprogram- merne for selv at hente dem på hjemmeside, kan du framelde dig ved at sende en mail til email@fodslaw-haderslev.dk med en melding herom.

 Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Cool

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.07 | 19:29

Tusind tak til alle 106 deltagere og de arrangerende fra bestyrelsen for en rigtig dejlig tur til Årø i dag og rigtig god sommer til alle.
Hilsen Maja Jessen

...
21.03 | 14:45

Hej.Mange tak for gode ture med Fodslaw.Vh Agnes og Erik

...
24.09 | 19:44

Tak for en dejlig tur i dag ! 21 km blev det til for mit vedkommende, men pga alle bakkerne har jeg nu meget ondt i fødderne
God kaffe og lækker kage !

...
21.08 | 14:11

dejligt med de gode fotos fra hyggelige trave ture

...
Du kan lide denne side