Udflugt 2016

  Å rets udflugt fandt sted lørdag den 15. oktober med ca. 70 deltagere.

     Ved tilrettelæggelsen var der taget udgangspunkt i naturen, kulturen og det sociale, så dagen bød på vandreetaper i flot natur, seværdigheder og fælles kaffebord.

     Første stop var Egtved Kirke, hvorfra der ad en flot natursti blev vandret ca. 2 km til Egtvedpigens Grav, hvor der vankede kaffe og en lille en.

     Anden vandreetape foregik i spændende og afvekslende natur på Randbøl Hede og i Frederikshåb Plantage med udgangspunkt fra Kirstineminde, hvor også frokosten blev indtaget.

     Om eftermiddagen var der tidsmæssigt plads til en slentretur i Tørskind Grusgrav, som rummer Robert Jacobsens landskabsskulpturer.

     Dagen blev afrundet med kaffebord på Hopballe Mølle, som kunne byde på et stort tag selv kagebord. Som det kan ses af billedserien, var der nok at vælge mellem.


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.03 | 14:45

Hej.Mange tak for gode ture med Fodslaw.Vh Agnes og Erik

...
24.09 | 19:44

Tak for en dejlig tur i dag ! 21 km blev det til for mit vedkommende, men pga alle bakkerne har jeg nu meget ondt i fødderne
God kaffe og lækker kage !

...
21.08 | 14:11

dejligt med de gode fotos fra hyggelige trave ture

...
07.08 | 21:45

Hej Karen
Næste Hertug Hans Vandring er den 18. marts 2017 fra Haderslev Produktionskole, hvor I er meget velkomne. Mange hilsner Helge

...
Du kan lide denne side