INFO - Nyheder

Aflysning

På af grund af omstændighederne i forbindelse med Corona virus lukkes der som bekendt ned rundt omkring i samfundet, og bestyrelsen har valgt at følge de råd og vejledninger, som meldes ud fra forskellige sider, her i blandt fra vores egen hovedorganisation. På denne baggrund har vi besluttet indtil videre at indstille begge vores ugentlige vandreture.

Vi håber, at det hele får en hurtig afslutning, og så snart der igen er normale tilstande, er vi klar til at genoptage turene.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

Generalforsamling 2020

Mens regn og blæst ruskede i træer og buske omkring Sognegården ved Vojens Kirke, holdt Fodslaw Haderslev den 22. februar sin årlige generalforsamling i de hyggelige lokaler. I år den 37. af slagsen siden stiftelsen af foreningen i 1983.

Efter 9 afbud var 78 medlemmer mødt op, og de fik af formanden en orientering om foreningens virke i det forgangne år og om planerne for 2020. Kassereren gennemgik herefter regnskabet. Det ser godt ud i foreningen, for økonomien er god, og der er masser af aktivitet.

Der har i 2019 været en mindre tilbagegang i medlemstallet, men ”med en gennemsnitsalder blandt medlemmerne på 66 år er der jo ikke noget unaturligt i det” som formanden sagde, og da der jævnligt kommer nye medlemmer til, er der ikke grund til bekymring, så længe vi holder os for øje at være synlige og attraktive, så vi kan tiltrække yngre medlemmer.

Ved valg til bestyrelsen blev Johanne Erichen nyvalgt,  De to suppleant-pladser blev besat af Lissi Egeriis Hansen og Karin Fuglsang, idet Annette Larsen og Gunhild Svanevik havde ønsket at træde ud af bestyrelsesarbejdet. De modtog begge en smuk buket blomster og en stor tak for indsatsen. 

Forsamlingen godkendte bestyrelsens forslag til modernisering af foreningens vedtægter.

Formanden, der har haft posten siden 2006, meddelte, at han nu går ind i sin sidste 2 årig periode.

Hermed var generalforsamlingen slut, og der blev budt på smørrebrød med øl/vand efterfulgt af et inspirerende billedforedrag af Hanne Flarup og Knud Overgaard Andersen om rejserne i deres rejsevirksomhed "Aktive Vandrere". Vi sluttede af med kaffe og lækre småkager, chokolader og hjemmelavet konfekt - Stor tak til Ulla. 

Arragørerne var godt tilfredse med arrangementet, for det virkede som om alle følte sig i vældig godt selskab. Da vi ved 15-tiden forlod Sognegården i Vojens, var regnen ophørt og vejret så godt, at man kunne nå en lille travetur for sig selv med mulighed for at fordøje de mange indtryk og den gode mad.

Under menu-punktet  "Om foreningen" kan du se mødereferat, årsberetning, årsregnskab 2019, og de nye vedtægter samt listen over den samlede bestyrelse.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

 🙂

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.02 | 17:54

Hej Helge
Jeg kommer til generalforsemlinge
n.
Hilsen
Henning Sørensen
Parkvej 38
6100

...
08.02 | 17:09

Til Helge.
Jeg må lige aflyse at jeg ikke kommer til generalforsamlingen alligevel. Jeg tog fejl af datoen.
Med venlig hilsen
Birthe Lorenzen

...
09.09 | 11:40

Hej
Jeg har fået mulighed for at kunne deltage i stafet for livet. Kan jeg nå at melde mig til ?

...
27.05 | 07:56

Hjertelig tillykke med fødselsdagen hr. formand. Vi glæder os alle til Lady Walk i aften 🇩🇰👍🏻

...
Du kan lide denne side