INFO - Nyheder

Nyt kvartalsprogram

Så er vi klar med årets sidste kvartalsprogram, som ligger tilgængelig her på hjemmesiden.

I programmet er der flere arrangementer, hvortil der er tilmeldingsfrister. Indbydelser til arrangenterne finder du som bilag til programmet.

Som altid er nye meget velkomne til at gå med på nogle ture for at prøve, om det at gå med Fodslaw nu også er sagen.

🙂

 

Se program for 4. kvartal 2021 her

Se indbydelser - 4. kvartaher

Se nyhedsbrev - september 2021 her

🙂

Tak for sidst.

Med et hold på 75 deltagere var Fodslaw Haderslev at finde ved årets Stafet for Livet i Damparken. Denne gang blev det helt som vi kender det på den vante plads, hvor vi i det store telt kunne samles til fælles hygge og hvil efter runderne. Der var godt gang i cafeen, hvor der blev solgt grillpølser samt kaffe og kage.

At deltage som hold kræver en større indsats før, under og efter arrangementet, så her skal der lyde en stor tak til vores holdkaptajn Doris Klockmann samt til de mange hjælpere, som i stort og småt har medvirket til det praktiske for at få det hele til at fungere.

Sidst men ikke mindst skal der også lyde en stor tak til alle, der deltog på vores hold og hermed har støttet den gode sag og samtidigt medvirket til den gode og positive stemning i vores lejr. Det er et sådant arrangement, som er med til at styrke sammenholdet i vores forening.

Tak for denne gang, og vi er helt sikre på, at være på banen i Damparken ved næste Stafet for Livet, men inden da skal vi jo gå mange kilometer.

🙂

Stafet for Livet 2021

Lørdag den 11. og søndag den12. september danner Damparken igen rammer for 24-timers eventen Stafet for Livet, og igen vil Fodslaw Haderslev være at finde blandt de mange hold.

Som de foregående år opstiller vi et stort telt, som er placeret meget centralt på ruten, og her kan der hviles, spises, snakkes og hygges. I cafeen kan du købe drikkevarer, grill-pølser samt kaffe og kage – alt til de populære Fodslaw-priser, og al  overskud fra cafeen går til Stafetten.

Søndag morgen er der mulighed for fælles morgenkaffe med rundstykker, og vi slutter søndag middag med grill-pølser ved et fællesarrangement som afslutning på det hele.

Vi er jo vant til stor opbakning til vore arrangementer, så det håber vi også bliver  tilfældet i år. Alle er meget velkommen til at invitere familie, naboer, venner og bekendte med på Fodslaws hold, for her er medlemskab af foreningen ingen betingelse.

Ud over en god oplevelse - for det er en stor oplevelse at være sammen med så mange mennesker i et helt døgn - er du med til at støtte en god sag.

Du kan læse mere om arrangementet på www.stafetforlivet.dk 

På gensyn i Damparken

Med venlig hilsen 

Bestyrelsen

🙂

Info til deltagere i bustur til Viborg

den 5. september 2021

Nu nærmer vi os dagen, hvor vi skal være med til at fejre Vandreforeningen Fodslaws 50 årsjubilæum, som foregår søndag den 5. september i Hald Ege ved Viborg.

Du er blandt de 48 deltagere her fra Fodslaw Haderslev, og vi starter dagen i bus fra Haderslev Idrætscenter kl. 8.00 præcis og forventer at være hjemme igen ca. kl. 18.00.

Fodslaw Haderslev giver bussen og hovedforeningen sørger for forplejningen hele dagen. Du skal blot have 25 kr. med til vandreturens startkort, og måske lidt lommepenge til de fristelser, vi risikerer at støde på i løbet af dagen f.eks. en is eller en kop øl. Betaling foregår i bussen, da vi køber startkort samlet for at undgå lang kø ved startbordet.

Vejret kan vi ikke planlægge os ud af, for det er som det er og bliver som det bliver, men det er vi jo vant til, så det betyder blot valg af det rigtige udstyr til vandreturen. Spisning og underholdning foregår indendørs i Hald Ege Idrætscenter.

Husk at medbringe mobiltelefon, så vi om nødvendig har mulighed for at komme i forbindelse med hinanden. Skulle du blive forhindret, bedes du snarest muligt giver os en melding på tlf. 25830823

Vi glæder os og ser frem til en god dag.

Mange hilsner

På bestyrelsens vegne

Helge, Turleder

Opstart efter sommerpause

Efter 3 ugers sommer-pause er vi fra uge 30 igen klar til vore to ugentlige vandreture, og glæder os til at se såvel kendte som nye.

Nykommere er som altid velkomne til at gå med nogle gange for at prøve, om det at gå med Fodslaw nu også er sagen.

Det nye kvartalsprogram ligger klar her på hjemmesiden, og som det kan ses, indeholder programmet flere spændende aktiviteter, som vi håber, der vil være opbakning til.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

🙂

 

OBS!    Go´nyhed!

Ledelsen for Stafet for Livet i Haderslev har meldt ud, at der i år atter bliver mulighed for at afholde Stafet for Livet i Damparken. 

Arrangementet finder sted den 11. og 12. september 2021, og Fodslaw Haderslev er som sædvanlig tilmeldt som hold.

Tilmelding sker via hjemmesiden www.stafetforlivet.dk/haderslev/fodslaw.

Vi har jo tradition for at stille med et stort hold, og det håber vi også bliver tilfældet i år. Af hensyn til vores planlægning opfordre vi interesserede til allerede nu at tilmelde sig.

Med venlig hilsen 

Bestyrelsen

🙂

 Godt Nytår!

Med tak for den tid og de oplevelser, vi trods alt fik sammen i 2020, ønsker vi alle et godt nytår.

Selvom alle vores planlagte aktiviteter er indstillet indtil videre, har vi valgt at udsende et fuldt program for januar kvartal, så vi er klar til at genoptage de ugentlige vandreture, så snart der er mulighed for det. Programmet ligger klar her på hjemmesiden.

Vi ser frem til, at der snart igen blive mere normale tilstande, og håber på fortsat opbakning til vores aktiviteter – vi glæder os til at se jer igen. Pas godt på jer selv og hinanden.

 

Se program for 1. kvartal 2021

Her

Se seneste nyhedsbrev

 Her

🙂

  Med venlig hilsen

 Bestyrelsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.09 | 12:25

Hej Helge
Jeg har fået ny mail.
Lilian@40175561.com

...
26.05 | 10:26

Ladywalk 2021. I jeres “skriv” om Ladywalk, Haderslevafd. står at man skal have sit startnummer klar. Jeg mener ikke at have fået et startnr,? Hvor får jeg det.

...
18.09 | 22:50
Arrangementer har modtaget 10
12.09 | 22:25
Stafet for Livet har modtaget 1
Du kan lide denne side