50 års jubilæums-arrangement

Deltagelse i Fodslaws 5o års jubilæums-arrangement.

Det planlagte jubilæumsarrangement i Viborg sidste år blev jo aflyst på grund af Corona. Nu ser man så optimistisk på det, at det i stedet er programsat til søndag den 5. september i Hald Ege. Programmet var med i sidste nummer af medlemsbladet, og kan også ses her på vores hjemmeside.

Vi bakker op om arrangementet og arrangerer en bustur til Hald Ege, og nu håber vi, at mange har lyst til at være med. Fodslaw Haderslev giver bussen og Hovedforeningen dagens forplejning. Til gengæld må hver især selv punge ud med 25 kr. til startkort for at deltage i jubilæumsvandringen. Beløbet opkræves i bussen, da vi køber startkort samlet for at undgå lang kø ved startbordet.

Tilmelding kan ske enten via mail til email@fodslaw-haderslev.dk  eller SMS til 2583 0823 senest den 2. august. Vi skal bruge navn, mailadresse og  mobil nr., så vi har mulighed for at sende praktiske oplysninger og så vi om nødvendig kan få kontakt under turen.

Efter tilmeldingsfristen udsender vi praktiske oplysninger til alle tilmeldte.

Se programmet for arrangementet i Hald Ege i PDF-format her

🙂

Info til tilmeldte deltagere

se her

🙂

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.09 | 12:25

Hej Helge
Jeg har fået ny mail.
Lilian@40175561.com

...
26.05 | 10:26

Ladywalk 2021. I jeres “skriv” om Ladywalk, Haderslevafd. står at man skal have sit startnummer klar. Jeg mener ikke at have fået et startnr,? Hvor får jeg det.

...
18.09 | 22:50
Arrangementer har modtaget 10
12.09 | 22:25
Stafet for Livet har modtaget 1
Du kan lide denne side