Om Fodslaw Haderslev

Pokalerne "luiftes"

Lidt om os selv

F odslaw Haderslev er en vandreforening hjemmehørende i Haderslev Kommune. Foreningen er oprettet i 1983 som en selvstændig lokalafdeling af Vandreforeningen Fodslaw, der med knap 40 afdelinger landet rundt omfatter i alt ca. 4.000 medlemmer.

Efter en periode med svingende medlemstal og aktivitetsniveau har foreningen de seneste flere år oplevet en konstant og jævn medlemstilgang. For 15 år siden var der tale om en lille forening med et beskedent medlemstal, men efter mund til mund metoden er medlemstallet nu ca. 275.

A lle er velkomne som medlemmer af Fodslaw Haderslev, og vores formål er at få folk ud at gå, at få motion og frisk luft samt et godt samvær. Det gælder ikke om at komme først eller om at gå længst, men om at komme ud og nyde naturen og det sociale samvær.

H hovedaktiviteterne er en ugentlig formiddagstur på 5-6 km og en motionstur på 8-10 km. Formiddagsturne foregår året rundt om tirsdagen, medens motionsturene fra april til august foregår torsdag aften og ellers lørdag eftermiddag.

Det forventes, at man er i en sådan træning, at man er i stand til at følge med på turene, der gennemføres med ca. 5 km i timen - alt efter forholdene.

Turene har forskelligt startsted fra gang til gang, idet målet er at komme bredt rundt i lokalområdet. Der arrangeres samkørsel et kvarter før vandringens start ved formiddagsturene og en halv time før ved motionsturene.

U d over de ugentlige vandringer er foreningen arrangør ved større vandrearrangementer, ligesom der lægges vægt på at lave sociale arrangementer for medlemmerne. I flere år har lokalafdelingen deltaget med store hold ved  velgørenhedsarrangementer som Ladywalk, Julemærkemarch og "Stafet for Livet". 

De ugentlige vandringer og særlige arrangementer annonceres i kvartalsprogrammer, som udsendes til alle medlemmer og som i øvrigt også kan ses her på hjemmesiden ved hjælp af menu-knapperne her til venstre på siden.

A aktiviteterne koordineres af en bestyrelse på 5 personer valgt på den årlige generalforsamling. Vedtægterne og bestyrelses-oversigt kan du også finde ved hjælp af menu-knapperne.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte formanden Johanne Erichsen p å telefon  60 89 84 20 eller via e-mail:


🙂

Lokalforeningen er tilsluttet

Dansk Motionsforbund
Det Internationale Folkesportsforbund
Dansk Firmaidræt

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.06 | 18:22

Mange tak Johanne. Nu kan jeg jo også finde ud til Hindemade, selvom vi har været der mange gange. Dejligt 😊

...
21.06 | 17:01

Vi har flere ture i området, så næste gang bliver en anden tur. Vh Johanne

...
18.06 | 10:08

Hej Johanne
Kan det passe, at vi slutter tirsdage formiddage i Hindemade og i kvartal 3 begynder kvartalet med tur fra sammen sted?

...
13.06 | 14:48
Forside har modtaget 13
Du kan lide denne side